ETUSIVU

OHJELMAPALVELUT

KILPAILUTAPAHTUMAT

PYYDÄ TARJOUS

VERKKOKAUPPA

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

MEDIA

ARKISTO

KULTAKURKKU KARAOKEN LOPPUTAPAHTUMA
- HIMOS AREENALLA 6.-7.10.2017


Kultakurkku karaoken 20-vuotisjuhla on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Kultakurkku karaoke on yksilökilpailu, jossa alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat vuosittain kilpailemaan loppukilpailuun voitosta. Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan, jonne jokainen alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja saa kutsun. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet jatkavat lauantain semifinaaliin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat.
- Aikaisempien vuosien voittajat

20-VUOTISJUHLA!
Vuoden 2017 Kultakurkku karaoken lopputapahtumassa panostetaan entistä enemmän kilpailupäiviin, joiden ohessa juhlitaan myös tapahtuman 20-vuotisjuhlavuotta sekä Suomen 100-vuotisjuhlavuotta!

Kultakurkku karaoken lopputapahtuman lauantai-illan käy avaamassa supersuosittu Marita Taavitsainen! Marita on kuulunut suomalaisten naisartistien tähtikaartiin jo kahden vuosikymmenen ajan. Vuoden 1995 Tangokuningattareksi valitun Maritan nousu iskelmän tähtitaivaalle tapahtui lopullisesti vuonna 1998, kun jättihitti Andre voitti Syksyn Sävelen. Toivottavasti tulemme kuulemaan Andren myös lauantai-iltana.

marita_taavitsainen=

Tänä vuonna Kultakurkku karaoken lopputapahtuma taltioidaan ensimmäistä kertaa, kun Alfa-TV tekee viikonlopusta kahden tunnin mittaisen taltioinnin. Ohjelma nähdään Alfa-TV:ssä syksyn aikana ja vuoden sisällä se esitetään uusintana vähintään kaksi kertaa.

Kultakurkku karaoken lopputapahtuman ensimmäinen tiedote:
Alfa-TV taltioi Kultakurkku karaoken 20-vuotisjuhlatapahtuman Himos Areenalla 6.-7.10.2017

Juhlavuoden myötä lopputapahtuman oheisohjelmaa on uudistettu. Oheisohjelmassa mukana mm. levytysstudio, jossa pääsee levyttämään oman suosikkikappaleensa muutamalla kympillä. Julkaisemme tarkemman hinnaston, studioaikataulun ja biisilistan, josta voi valita levytettävän kappaleen, viikolla 35.

Lisätietoa lopputapahtumasta julkaistaan pian, pysythän kuulolla! ;)

Tapahtumaan haetaan yhteistyökumppaneita, ja tarjoamme laajan näkyvyyden yrityksellesi. Kysy lisää toimisto(at)sallap.fi ja keskustellaan yhdessä, kuinka juuri sinun yrityksesi voisi olla mukana tapahtumayhteistyössä.

KILPAILIJOILLE
Loppukilpailu järjestetään tuttuun tapaan Himos Areenalla pe-la 6.-7.10.2017.

Alkukarsinnat tulevaan loppukilpailuun ovat parhaillaan käynnissä ja lisää paikkoja päivitetään jatkuvasti - voit myös vinkata oman paikkakuntasi karaokepaikkoja meille! Kilpailijat valitsevat kilpailukappaleet alla olevista listoista. Listoista löytyvät esittäjät ja kappaleiden koodit. Tutustuthan myös kilpailun yhteisiin pelisääntöihin. Kaikissa sarjoissa naiset ja miehet kilpailevat erikseen ja päätöksen sarjavalinnasta tekee laulaja:

- alle 30-vuotiaat - 30-49-vuotiaat - 50-65-vuotiaat - yli 65-vuotiaat

- Semifinalistit 2017, tähän mennessä jatkoon päässeet laulajat
- Alkukarsintapaikat
- Kilpailusäännöt
- Biisilista aakkosittain esittäjän mukaan
- Biisilista aakkosittain kappaleen mukaan

MAJOITUS
Varaa jo nyt majoitus Kultakurkku karaoke 2017 lopputapahtumaan! Tämän vuoden Kultakurkku-viikonlopulle on jälleen osallistujille "Kultakurkku-etu" majoituksessa. Etu koskee vain osaa mökeistä / huviloista ja sen saa vain puhelimitse tehtyihin majoitusvarauksiin. Etuna pääset majoittumaan jo klo 10:00, jolloin ehdit vaihtamaan vaatetta, ehostautua ja asettautua taloksi ennen kisarupeamaa.
- Lisätiedot majoituksesta, mökit, huvilat ja huoneetLisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumista:
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
toimisto(at)sallap.fi
040 512 2304/Ella


Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy - 010 666 5710 - toimisto(at)sallap.fi - 2017

ViihdeSallap youtube facebook twitter etusivu kilpailutapahtumat artistit/ohjelmat levykauppa tarjous media