ETUSIVU

OHJELMAPALVELUT

KILPAILUTAPAHTUMAT

PYYDÄ TARJOUS

VERKKOKAUPPA

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

MEDIA

ARKISTO

OHJELMAPALVELUT

Alla kootusti tarjonnastamme löytyviä ohjelmaosioita. Toteutamme lisäksi myös muuta asiakkaa toiveissa olevaa ohjelmaa, joten kysy rohkeasti lisää: toimisto(at)sallap.fi!ARISTIT/BÄNDIT:
Onko mielessänne jokin juuri teidän makuunne sopiva ja iltaanne viihdyttävä artisti, bändi tai orkesteri?
Olipa tilaisuutesi pieni tai suuri, juhlallinen tai rempseä, olit sitten vailla bilebändiä, duoa, trubaduuria, räppäriä tai rokkaria, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto viihdyttämään vieraitasi!
Tarjontaamme kuuluvat tämän hetken kuumimmat artistit, bändit ja orkesterit, yksittäin tai osana suurempaa kokonaisuutta. Tarjoamme alansa parhaimmistoon kuuluvia, vetovoimaisia ja monipuoolisia tähtiä, jotka ottavat huomioon yleisön toiveet ja erilaiset tilanteet.

JUONTAJAT:
Tapahtuma tiedossa, mutta juontaja vielä haussa? Tarvitsetko juontajaa aikuisten, lasten tai koko perheen tapahtumaan? Haluatko rempseällä otteella ohjelmaa eteenpäin vetävän juontajan vai onko kyseessä virallisempi tapahtuma?
Ammattitaitoinen juontaja kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden ja takaa ohjelman onnistumisen. Kerro meille toiveesi ja tapahtumasi luonne, niin etsimme juontajan juuri teidän makuunne!

STAND-UP KOOMIKOT, TAIKURIT:
Onko tapahtumasi vailla viihdykästä ohjelmanumeroa? Kaipaako ohjelma piristystä, kuten stand-up koomikkoa tai taikuria?
Stand-up komiikka soveltuu parhaiten aikuisyleisölle esimerkiksi alkuillan viihdenumeroksi. Taikurit ovat pettämätön valinta ohjelmanumeroksi niin koko perheen kuin lastenkin juhliin tai yritys- ja yleisötapahtumiin. Kauttamme saatavilla tämän hetken suosituimmat stand-up koomikot ja taikurit, jotka tekevät illastanne viihtyisän ja jättävät hymyn huulille!

DRAG SHOWT:
Drag showt ovat tämän hetken suosituimpia ohjelmanumeroita. Esitykset ovat mukaansatempaavia, viihteellisiä ja jännittäviä, jotka toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Nämä ohjelmanumerot sopivat mainiosti illan kohokohdaksi!

KARAOKEISÄNNÄT/-EMÄNNÄT, DJ:T:
Kaipaako iltanne karaokea tai musiikkia? Karaoke tuo hyvää mieltä, musiikkia, laulua ja tanssia! Dj voi olla tunnelman nostattaja, taukomusiikin soittaja tai kunnon bilehuuman lataaja. Meiltä saatte viihdyttävät ja ammattitaitoiset karaokeisännät, -emännät ja DJ:t, jotka ovat valmiita toteuttamaan iltaa teidän mukaanne.

KILPAILUTAPAHTUMAT:
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap toteuttaa monipuoliset kilpailutapahtumat asiakkaan toiveiden mukaisesti! Tämän hetken suurimmat kauttamme toteutettavat kilpailut ovat vuosittain järjestettävät Kultakurkku karaoken, Suomen Kärkikaraoken sekä Kimppakaraoken lopputapahtuma.
Olemme avoimia uusille ideoille ja ajatuksille, ota rohkeasti yhteyttä!

LASTENOHJELMAT:
Oletko järjestämässä tapahtumaa tai juhlia lapsille? Kaipaavatko juhlat lisää lapsille sopivaa ohjelmaa?
Kauttamme saatavilla mm. juontajat, karaokea, klovnit ja taikurit - tarjolla myös paljon muuta! Toteutetaan yhdessä ikimuistoinen ohjelmakokonaisuus lapsien makuun.

RÄÄTÄLÖIDYT OHJELMAKOKONAISUUDET:
Onko tiedossa juhlat, mutta ohjelmasisältö puuttuu? Tai puuttuuko juhlistasi kentiens jokin osio? Onko juhliesi suunnittelu alkuvaiheessa ja tarvitsisit apua suunnittelussa ja toteutuksessa?
ViihdeSallapin huolehtiessa ohjelmasisällöstä, myös järjestäjällä on mahdollisuus nauttia juhlista täysillä! Toteutamme räätälöidyt ohjelmakokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisesti, yhdestä ohjelmanumerosta avaimet käteen -periaatteeseen saakka. Kerro millaista ohjelmaa toivoisitte tapahtumaanne ja toteutetaan yhdessä juuri teille sopivin kokonaisuus!

Kysy lisää:
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap
toimisto(at)sallap.fi
+358 40 512 2304 / Ella

Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy - 010 666 5710 - toimisto(at)sallap.fi - 2017

ViihdeSallap youtube facebook twitter etusivu kilpailutapahtumat artistit/ohjelmat levykauppa tarjous media