KARANTEENIKARAOKE -KILPAILU

IT’S QUARANTINE KARAOKE TIME!

Vaikka tällä hetkellä ei päästä nauttimaan karaokesta yhdessä, voi karaokea laulaa myös kotona, siitä syntyi Karanteenikaraoke! Päätimme pistää pystyyn täysin uuden kilpailun, johon voit osallistua kotoa käsin – turvallisesti.

Kyseessä on Karanteenikaraoke -kilpailu, joka on avoin kaikille karaoken ystäville. Kilpailua varten et tarvitse kuin itsesi. Kilpailu käydään kahdessa osassa. Ensimmäinen osa on semifinaali, josta karsitaan finaaliin 30 laulajaa. Finaalissa on käynnissä myös yleisöäänestys ja kilpailun päätteeksi valitaan kaksi voittajaa: ViihdeSallapin voittaja sekä yleisön suosikki! Ohjeet yleisöäänestykseen julkaistaan ennen finaalia. Palkintona on FINAALIPAIKKA KULTAKURKKU LOPPUKILPAILUUN 23.-24.10.2020! Lisäksi luvassa yllätyspalkinto!

Kaikki kilpailevat samassa sarjassa, eli tässä kilpailussa ei ole sarjajaottelua. Laulaa voit haluamallasi tavalla: kotikaraokelaitteilla, Singalla, livesäestyksellä tai vaikka ilman säestystä – kaikki keinot on sallittu! Koska palkintona on finaalipaikka Kultakurkkuun, on kilpailun ikäraja 18 vuotta. Huomioithan, että tämä kilpailu ei ole tarkoitettu ammattilaulajille. Videon tulee olla kuvattu kotioloissa ja siinä tulee näkyä myös esittäjä. Osallistumismaksu kilpailuun on 5,00€.

Käännetään tämä poikkeustilanne iloksi – nyt jos koskaan on aika näyttää kuinka suuri voima laululla onkaan!

On aika julkaista Karanteenikaraoken YLLÄTYSPALKINTO! Molemmat voittajat pääsevät levyttämään kappaleen Hellerecordsin studiolle! Levytettävä kappale sovitaan yhdessä levytysstudion kanssa. Lisäksi voittajakaksikko pääsee levyttämään duona Posse -ohjelmassakin nähdyn Jouni Hynysen säveltämän & sanoittaman Korona-kappaleen. Molemmat kappaleet julkaistaan myös suoratoistopalvelu Spotifyssä!

Kaikkien kilpailun finalistien esitykset ovat nähtävillä ISTV:ssä 27.4.-3.5. välisenä aikana. Myös yleisöäänestys tapahtuu ISTV:n kautta, jolloin jokainen voi käydä nappia painamalla antamassa äänensä omalle suosikilleen! Ohjeistus äänestykseen tulossa ennen äänestysaikaa.

Kilpailuaikataulu:

– Ilmoittautuminen JA SEMIFINAALI: ma 23.3. – ma 13.4.
– Finalistit julkaistaan 17.4. Facebookissa sekä ViihdeSallapin verkkosivuilla
– FINAALI: ma 20.4. – pe 24.4.
– Yleisöäänestys: ma 27.4. – su 3.5.
– Voittajat julkaistaan ma 4.5.

Osallistu kilpailuun seuraavasti:

 1. Maksa osallistumismaksu (5,00€) tilille FI37 5166 0220 0015 89 / ViihdeSallap (Osuuspankki, BIC: OKOYFIHH) tai MobilePayn kautta numeroon 040 512 2304 / Ella Ahonen
  1. Laita maksun viestiin oma nimesi sekä karanteenikaraoke (esim. Ella Ahonen karanteenikaraoke)
  2. Tallenna kuitti (kuva riittää) ja lähetä se ilmoittautumisen yhteydessä.
 2. Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeen kautta mukaan kilpailuun 23.3.-13.4.
  1. Lomake: Ilmoittaudu täältä
  2. Laitathan lomakkeelle oikean nimesi sekä Facebook -profiilisi nimen, mikäli se eroaa oikeasta nimestäsi
 3. Kuvaa video karaoke-esityksestäsi ja lisää se ViihdeSallapin Facebookiin ”IT’S QUARANTINE KARAOKE TIME” -päivityksen kommenttikenttään (päivitys kiinnitetty heti Facebook-sivun alkuun) 23.3.-13.4. välisenä aikana
  1. Suora linkki päivitykseen, johon video lisätään: https://www.facebook.com/873227182770003/posts/2844460468979988/?d=n
  2. Mikäli sinulla ei ole Facebook-tunnusta, voit luoda sen nopeasti tai pyytää ystävääsi julkaisemaan päivityksen puolestasi. Pyydäthän tällöin merkitsemään sinut kommenttiin, jotta tiedämme kilpailijan joka on kyseessä.
  3. Arvioimme esityksen kun maksu näkyy ViihdeSallapin tilillä

JAU! Sitten vaan laulamaan 😉

Lisätiedot:
toimisto@sallap.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.