KÄRKIKARAOKE

KÄRKIKARAOKEN LOPPUKILPAILU SIIRTYY VUOTEEN 2021
Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

TIEDOTE: Kärki- ja Kimppakaraoken loppukilpailut siirtyy vuoteen 2021

Harmiksemme ilmoitamme, että Kärkikaraoken ja Kimppakaraoken loppukilpailut siirtyy tältä syksyltä kevääseen 2021. Vaikka toivoimme kovasti, että pääsisimme yhdessä kilpailemaan, on terveys nyt etusijalla. Tämän hetkisten rajoitusten puitteissa tapahtumia ei voitaisi järjestää halutulla ja toimivimmalla tavalla, joten yhdessä Kylpylähotelli Rauhalahden ja Lohja Spa & Resortin kanssa olemme tulleet tähän päätökseen. Majoituksen varanneet voivat olla suoraan yhteydessä loppukilpailupaikkoihin.

Loppukilpailujen uudet päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin ja jokaiselle kilpailijalle lähetetään uudet kutsut kilpailuun. Rokataan vuonna 2021 entistä kovemmin! Kiitos myös kaikille jo tässä vaiheessa tsempeistä ja palautteista, on sydäntä lämmittävää nähdä kuinka moni on meidän menossa mukana. Koronatilanteesta huolimatta, täällä jatketaan uuden suunnittelemista, että pääsemme mahdollisimman pian taas tekemään yhdessä – seuraa tiedotteluamme!

Toivotamme kaikille mukavaa syksyä ja nähdään Kultakurkussa Himoksella 23.-24.10.2020!


Kärkikaraoken loppukilpailussa Suomen karaokelaulajien parhaimmisto kokoontuu yhteen, mittelemään kilpailun voitosta. Kilpailijat tekevät kilpailun sarjavalinnan itse kolmesta sarjavaihtoehdosta: 

o Wanha tanssimusiikki
o Iskelmä
o Nykyiskelmä/pop/rock

Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet laulajat jatkavat lauantain semifinaalin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat.

Jokaisen sarjan kärkikolmikko saa kutsun suoraan KWC Suomenmestaruuskilpailun finaaliin, ja siten mahdollisuuden edetä Suomen joukkueeseen Karaoken MM-finaaliin!
Huom! Tämä palkinto siirtyy vuodelle 2021 poikkeustilanteen vuoksi.

Lisäksi Kärkikaraoken jokaisen sarjan voittaja saa 3kk ilmaista Singaa kotikäyttöön, eli he saavat kolmen kuukauden ajan laulaa Singan katalogia omilla koneillaan, televisioillaan, puhelimillaan tai tableteillaan.

Kärkikaraoken lopputapahtuman tapahtuma-alueelle on kaikille vapaa pääsy!

AJANKOHTAISTA

kärkikaraoke

Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumasta: 
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
sähköposti: toimisto(at)sallap.fi
Facebook: Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
Instagram: viihdesallap

Oikeudet muutoksiin pidätetään.