KÄRKIKARAOKE

KÄRKIKARAOKEN LOPPUKILPAILU PE-LA 10.-11.2.2023
Hotelli Sorsanpesä, Seinäjoki

Kilpailu järjestetään Kimppakaraoke kilpailun yhteydessä Hotelli Sorsanpesässä!

Kärkikaraoken loppukilpailussa karaokelaulajien parhaimmisto kokoontuu yhteen, mittelemään kilpailun voitosta. Kilpailijat tekevät kilpailun sarjavalinnan itse kolmesta sarjavaihtoehdosta: 

o Wanha tanssimusiikki
o Iskelmä
o Nykyiskelmä/pop/rock

Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet laulajat jatkavat lauantain semifinaalin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat.

Kärkikaraoken lopputapahtuman tapahtuma-alueelle on kaikille vapaa pääsy! Kilpailuaikataulu päivitetään mahdollisimman pian verkkosivuillemme.

Vuoden 2023 lopputapahtumaan kutsutaan kaikki semifinalistit vuodelta 2019-2022.
Kutsut semifinalisteille on lähetetty sähköpostitse 5.12.2022 Mikäli et ole saanut kutsua, olethan yhteydessä toimisto(at)sallap.fi Kilpailuun on rajoitettu määrä paikkoja!

Kilpailukappaleet käydään Singa -taustoilla. Kilpailuvuorot julkaistaan viimeistään tapahtumaviikolla verkkosivuillamme.

Kärkikaraoke kisaviikonlopun aikana ratkotaan myös Kimppakaraoke mestaruus. Nyt kaikki semifinalistit voivat siis osallistua yhden viikonlopun aikana kahteen eri lopputapahtumaan!

Singa pääyhteistyökumppanina Kärki- ja Kimppakaraoke lopputapahtumassa!

Nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa 2kk ilmainen Singa Premium lahjatilaus, jolla kaikki Kärki-ja Kimppakaraoke semifinalistit ja tapahtuman ystävät saavat ilmaiset kotikaraoket. Etu voimassa kaikille uusille singaajille! Edun saa myös lahjakoodilla ”KULTAKURKKU” Singa Premium -tilauksen yhteydessä.

Eikö sinulla ole vielä Singa käytössä? Lunasta 2kk ilmaista Singaa ja pääset harjoittelemaan heti!

PALKINNOT

Kärkikaraoke ja Kimppakaraoke voittajille luvassa tuotepalkintoja!

MAJOITUS ETU!

Varaa majoitus Hotelli Sorsanpesään koodilla KÄRKI ja saat alennuksen!

Kaikkien majoittautujien kesken arvotaan majoituslahjakortti, jonka voi hyödyntää jo kisaviikonloppuna. Lahjakortti arvotaan ennen tapahtumaa ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Arvontaan voi osallistua myös kannustusjoukot!

HUOM! Mikäli varaat majoituksen yhteydessä myös ruokailun, saat myös ruokailusta alennuksen! Muista käyttää koodia: Kärki.

Majoitus vhteystiedot:

  • Hotelli Sorsanpesä
  • Puh. 020 741 8181 / 040 594 4129
  • Sähköposti: sorsanpesa(at)sorsanpesa.fi
  • Hotellin vastaanotto palvelee:
    • Ma – La klo 7:00 – 24:00
    • Su/Arkipyhät klo 7:00 – 13:00 ja 18:00 – 23:00

AJANKOHTAISTA:

kärkikaraoke

Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumasta: 
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
sähköposti: toimisto(at)sallap.fi
Facebook: Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
Instagram: viihdesallap

Oikeudet muutoksiin pidätetään.