KULTAKURKKU

KULTAKURKKU 23.-24.9.2022
– Himos Areena, Jämsä

ISTV:n finaalikooste, Kultakurkku 23.-24.9.2022.

KULTAKURKKU VOITTAJAT

YLI 70-VUOTÍAAT

Miehet

1. Tontti Kari, Helsinki
2. Saarikoski Hannu, Pori
3. Auvinen Eero, Iisalmi

Naiset
1. Kokkila Kirsti, Uurainen
2. Nylund Tuulikki, Naantali
3. Muuronen Sirpa-Reeta, Imatra

50-70-VUOTIAAT

Miehet
1. Jalkanen Kari, Joensuu
2. Peltonen Matti, Kemiönsaari
3. Parkkonen Atte, Jyväskylä

Naiset
1. Esala Marjo, Siikainen
2. Laukkanen Niina, Tuusniemi
3. Viitala Minna, Pori

35-49-VUOTIAAT

Miehet
1. Ikonen Jyrki, Joensuu
2. Ylinen Jari, Kerimäki
3. Auvinen Karo, Kouvola

Naiset
1. Ala Mervi, Juuka
2. Tamminen Anu, Pöytyä
3. Vakoniemi Marja-Leena, Äänekoski

ALLE 35-VUOTIAAT

Miehet
1. Jokinen Jaromir, Hämeenlinna
2. Kulmala Joni, Tampere
3. Kettula Antti, Seinäjoki

Naiset
1. Tolkki Elli, Rauma
2. Siiskonen Sanni, Kuopio
3. Puhakka Jonna, Joensuu


Ylen tapahtumapäällikkö Jyri Kataja-Rahkon
sekä Tiede- ja Kulttuuriministeri Petri Honkosen tervehdys Kultakurkku 2022 -tapahtumalle.
Kimppakaraoke 2021 voittajien
karaokelevyn julkaisu Kultakurkku -tapahtumassa.

Kultakurkku karaoke 2022 semifinaali ja finaalitapahtuma järjestetään Jämsän Himos Areenalla pe-la 23-24.9.2022. Tänäkin vuonna Kultakurkku lopputapahtumassa mukana ISTV ja lauantain kilpailua voi seurata suorana lähetyksenä ISTV:n kautta:

>> ISTV:N SUORA LÄHETYS

Lauantaina 24.9. Areenalla kuullaan semifinalistien lauluesityksien lisäksi klo 15 myös tiede-ja kulttuuriministeri Petri Honkosen ja Ylen tapahtumapäälikön Jyri Kataja-Rahkon tervehdyssanat. Alueelle on kaikille vapaapääsy. 

Kultakurkku uudistuu! Vuoden 2022 kilpailuun on rajallinen määrä kilpailupaikkoja. Ensisijaisesti paikkoja tarjotaan vuoden 2022 semifinalisteille, ja tämän jälkeen vuoden 2020 ja 2021 semifinalisteille!
– Kutsut on lähetetty ja mikäli et ole kutsua saanut ole pikaisesti yhteydessä toimisto(at)sallap.fi – Paikkoja tänä vuonna RAJOITETTU MÄÄRÄ!

Kultakurkku karaoke on yksilökilpailu, jossa alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat vuosittain kilpailemaan loppukilpailuun voitosta. Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan, jonne jokainen alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja saa kutsun. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet jatkavat lauantain semifinaaliin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat. Kilpailun sarjat ovat:
– alle 35-vuotiaat – 35-49-vuotiaat – 50-70-vuotiaat – yli 70-vuotiaat

Kultakurkussa kisaillaan jälleen myös haastajasarjasarjassa!
Haastajasarjassa kilpailevat perjantain ensimmäisen laulukierroksen jälkeen pudotusuhan alla olevat semifinalistit, jotka saavat lauantaipäivälle mahdollisuuden selvittää tiensä lauantai-illan finaaliin haastajasarjan semifinaalin kautta. Haastajasarjassa kilpaillaan samoissa sarjoissa, kuin perinteisessä Kultakurkku kilpailussa. Haastajasarjan-semifinaalin jokaisesta sarjasta valitaan kaksi laulajaa (yksi mies ja yksi nainen) lauantai-illan finaaliin. Haastaja-sarja la 24.9., Liiteri (Ravintola Tuvan alakerta), klo 11 alkaen.

Singa pääyhteistyökumppanina jälleen Kultakurkussa!

Yhteistyö Singan kanssa saa jatkoa myös vuonna 2022! Nyt on mahdollista lunastaa 2kk ilmainen Singa Premium lahjatilaus, jolla kaikki Kultakurkut ja tapahtuman ystävät saavat ilmaiset kotikaraoket. Edun saa myös lahjakoodilla KULTAKURKKU Singa Premium -tilauksen yhteydessä. Etu voimassa kaikille uusille singaajille!

Eikö sinulla ole vielä Singa käytössä? Lunasta 2kk ilmaista Singaa ja pääset harjoittelemaan heti!

PALKINNOT
Tämän vuoden pääpalkintona jokainen voittaja pääsee studioäänityksiin ja kappaleet julkaistaan Spotifyssä! Studioäänitykset toteutetaan kevään 2023 aikana. Äänityksen lisäksi luvassa yhteistyökumppaneiden palkintoja. Kultakurkun pääyhteistyökumppanit vuoden 2022 kilpailussa ovat ISTV, Singa, Palkintopaja ja HimosLomat.

Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumista: 
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
toimisto(at)sallap.fi
040 512 2304 / Ella

Oikeudet muutoksiin pidätetään.