KIMPPAKARAOKE

KIMPPAKARAOKEN LOPPUKILPAILU SIIRTYY VUOTEEN 2021
LOHJA SPA & RESORT

TIEDOTE: Kärki- ja Kimppakaraoken loppukilpailut siirtyy vuoteen 2021

Harmiksemme ilmoitamme, että Kärkikaraoken ja Kimppakaraoken loppukilpailut siirtyy tältä syksyltä kevääseen 2021. Vaikka toivoimme kovasti, että pääsisimme yhdessä kilpailemaan, on terveys nyt etusijalla. Tämän hetkisten rajoitusten puitteissa tapahtumia ei voitaisi järjestää halutulla ja toimivimmalla tavalla, joten yhdessä Kylpylähotelli Rauhalahden ja Lohja Spa & Resortin kanssa olemme tulleet tähän päätökseen. Majoituksen varanneet voivat olla suoraan yhteydessä loppukilpailupaikkoihin.

Loppukilpailujen uudet päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin ja jokaiselle kilpailijalle lähetetään uudet kutsut kilpailuun. Rokataan vuonna 2021 entistä kovemmin! Kiitos myös kaikille jo tässä vaiheessa tsempeistä ja palautteista, on sydäntä lämmittävää nähdä kuinka moni on meidän menossa mukana. Koronatilanteesta huolimatta, täällä jatketaan uuden suunnittelemista, että pääsemme mahdollisimman pian taas tekemään yhdessä – seuraa tiedotteluamme!

Toivotamme kaikille mukavaa syksyä ja nähdään Kultakurkussa Himoksella 23.-24.10.2020!


Enää ei tarvitse laulaa yksin! Kimppakaraoke on riemastuttava kokemus, jotain mitä voi kokea yhdessä hyvän porukan kanssa. Kilpailun alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat kilpailemaan loppukilpailuun Kimppakaraoken mestaruudesta. Kilpailun nimen mukaisesti lavalle kootaan 2-5 hengen kimppa.

Esitykset voivat koostua perinteisen karaoken lisäksi myös vapaamuotoisesta show-esityksestä, vain esiintyjien mielikuvitus on rajana! Kimpassa tulee olla vähintään yksi alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja. 

Kokoa siis kimppa ystävistäsi, tuttavistasi tai vaikkapa työkavereistasi ja lähde laulamaan karaokea hyvässä seurassa!

AJANKOHTAISTA

Kimppakaraoken loppukilpailu järjestetään Lohja Spa & Resortissa Lohjalla, 4.-5.9.2020! Lohja Spa & Resort on suosittu hyvän olon keidas Etelä-Suomessa, Karjalohjalla. Upeat lehtomaisemat ja ympäristö sekä monipuoliset palvelut Lohjanjärven rannalla houkuttelevat mm. kylpylävieraita, lomailijoita, juhlijoita, ruokailijoita, kokoustajia sekä tyhy- ja virkistyspäivän viettäjiä.

Hiljattain uudistuneessa elämyskylpylässä tarjotaan ainutlaatuisia kylpyläkokemuksia, mukavaa majoitusta niin ryhmille, perheille, pariskunnille kuin  yksinkin lomaileville. Ravintola Kanervassa on päivittäin tarjolla runsaasti herkkuja noutopöydistä ja ála carte ravintola Panorama tarjoaa ihania makuelämyksiä vaihtuvilla menuilla. Liikunnasta ja ulkoilusta nauttiville hotellia ympäröivä luonto ja lähialueen mukavat retkikohteet tuovat lomalle lisää sisältöä. Hoitolan hemmotteluhoitovalikoimasta löytyy hoitoja jokaiseen makuun, hierontoja, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja, virkistäviä kylpyjä sekä suolahuonehoitoa. Viikonloppuisin iltaa jatketaan mukavasti tanssin, musiikin, karaoken ja erilaisten teema-iltojen merkeissä www.lohjaspa.fi


KIMPPAKARAOKE 2018

KIMPPAKARAOKE SEMIFINAALI JA FINAALI järjestettiin la 8.6.2019 Hotelli Tallukassa (Vääksy, Asikkala).

Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumista: 
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
sähköposti: toimisto(at)sallap.fi
p. 040 512 2304/Ella
Löydät meidät myös Facebookista! 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.