KIMPPAKARAOKE

KIMPPAKARAOKEN LOPPUKILPAILU 
– HOTELLI TALLUKKA 8.6.2019

Enää ei tarvitse laulaa yksin! Kimppakaraoke on riemastuttava kokemus, jotain mitä voi kokea yhdessä hyvän porukan kanssa. Kilpailun alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat kilpailemaan loppukilpailuun Kimppakaraoken mestaruudesta. Kilpailun nimen mukaisesti lavalle kootaan 2-5 hengen kimppa.

Esitykset voivat koostua perinteisen karaoken lisäksi myös vapaamuotoisesta show-esityksestä, vain esiintyjien mielikuvitus on rajana! Kimpassa tulee olla vähintään yksi alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja. 

Kokoa siis kimppa ystävistäsi, tuttavistasi tai vaikkapa työkavereistasi ja lähde laulamaan karaokea hyvässä seurassa!

KIMPPAKARAOKE SEMIFINAALI JA FINAALI 2018 järjestetään tänä vuonna la 8.6.2019 Hotelli Tallukassa (Vääksy, Asikkala).

Asikkala sijaitsee Päijät-Hämeessä upeiden vesistöjen yhtymäkohdassa. Parhaana pienenä kaupunkikeskustana palkittu reilun 5000 asukkaan kuntakeskus Vääksy ilahduttaa matkailijoita upealla maisemallaan, vahvalla historia- ja kulttuuritaustallaan, yhteisöllisyydellään, rikkaalla tapahtumatarjonnallaan sekä omaperäisellä yritystarjonnallaan. Arvokas kulttuurihistoriallinen ympäristö sekä ympäröivä vesistö luovat alueelle ainutlaatuiset kasvot.

Hotelli Tallukassa Päijänteen ja Vesijärven ihanat rannat sekä idyllinen Vääksyn kanavan alue ovat vain kivenheiton päässä. Tallukassa yövyt viihtyisästi. Tilavista huoneista aukeavat kauniit järvimaisemat, joita voi ihastella omalta parvekkeelta tai patiolta. Runsas noutopöytäaamiainen ja hotellin allasosaston sekä saunojen ja kuntosalin käyttö sisältyvät huonehintaan.

KIMPPAKARAOKE MAJOITUSTARJOUS PE-SU 7.-9.6.2019

  • 1 hh standardhuone 142 €/2 yötä
  • 2 hh standardhuone 162 €/2 yötä
  • 3 hh standardhuone 222 €/2 yötä
  • 4 hh standardhuone 262 €/2 yötä
  • 2 hh superiorhuone 202 €/2 yötä

Hotelli Tallukka tarjoaa seuraavia hyvinvointipalveluja: hierontapalvelut (klassinen hieronta/urheiluhieronta), neurosonic -hoidot, suolahuone, allasosasto ja saunat, kuntosali. Huom! Osa palveluista vain ennakkovarauksella (hieronnat/hoidot), kysy lisää p. 03 88 881.

Majoitusvaraukset: myynti(at)tallukka.fi tai p. 03 88 881 Varauskoodi: Kimppakaraoke. Majoitus sisältää: runsaan, maittavan noutopöytäaamiaisen, hotellisaunan ja uima-altaan käytön sekä kuntosalin käytön järvinäköalalla.

Oheisohjelmaa ja aktiviteetteja Tallukassa ja sen ympäristössä:

  • Kanavagolfin 18-reikäinen golfkenttä on vain 500 metrin päästä hotellista.
  • Pasolanvuoren laavulta on upeat näköalat Vesijärvelle ja hotellilta laavulle patikointi kestää noin 20 minuuttia/suunta
  • Etelä-Suomen paras hiekkaranta sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä hotellista ja samaisella rannalla myös 12 korin frisbeegolfrata, rantalentopallo- ja tenniskentät!
  • Kesäisessä Vääksyssä on paljon nähtävää ja koettavaa mm. Vesivehmaan lentokenttä, museoita ja upeita ulkoilureittejä – katso lisää www.asikkala.fi

SEMIFINALISTIT 2018 (Kutsut semifinalisteille tullaan lähettämään sähköisesti huhtikuun 2019 aikana!)

Huom! Pe 7.6. Hotelli Tallukassa järjestetään vielä Kimppakaraoke alkukarsinta, josta mahdollisuus päästä mukaan lauantain 8.6. semifinaaliin!  Ennakkoilmoittautuminen 15.5. mennessä: toimisto(at)sallap.fi

Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumista: 
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
sähköposti: toimisto(at)sallap.fi
p. 040 512 2304/Ella
Löydät meidät myös Facebookista! 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.