KIMPPAKARAOKE

KIMPPAKARAOKEN LOPPUKILPAILU 3.-4.12.2021
LOHJA SPA & RESORT, LOHJA

Enää ei tarvitse laulaa yksin! Kimppakaraoke on riemastuttava kokemus, jotain mitä voi kokea yhdessä hyvän porukan kanssa. Kilpailun alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat kilpailemaan loppukilpailuun Kimppakaraoken mestaruudesta. Kilpailun nimen mukaisesti lavalle kootaan 2-5 hengen kimppa.

Esitykset voivat koostua perinteisen karaoken lisäksi myös vapaamuotoisesta show-esityksestä, vain esiintyjien mielikuvitus on rajana! Kimpassa tulee olla vähintään yksi alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja. 

Kokoa siis kimppa ystävistäsi, tuttavistasi tai vaikkapa työkavereistasi ja lähde laulamaan karaokea hyvässä seurassa!

AJANKOHTAISTA

Kimppakaraoken loppukilpailu järjestetään Lohja Spa & Resortissa Lohjalla, 3.-4.12.2021! Lohja Spa & Resort on suosittu hyvän olon keidas Etelä-Suomessa, Karjalohjalla. Upeat lehtomaisemat ja ympäristö sekä monipuoliset palvelut Lohjanjärven rannalla houkuttelevat mm. kylpylävieraita, lomailijoita, juhlijoita, ruokailijoita, kokoustajia sekä tyhy- ja virkistyspäivän viettäjiä.

Hiljattain uudistuneessa elämyskylpylässä tarjotaan ainutlaatuisia kylpyläkokemuksia, mukavaa majoitusta niin ryhmille, perheille, pariskunnille kuin  yksinkin lomaileville. Ravintola Kanervassa on päivittäin tarjolla runsaasti herkkuja noutopöydistä ja ála carte ravintola Panorama tarjoaa ihania makuelämyksiä vaihtuvilla menuilla. Liikunnasta ja ulkoilusta nauttiville hotellia ympäröivä luonto ja lähialueen mukavat retkikohteet tuovat lomalle lisää sisältöä. Hoitolan hemmotteluhoitovalikoimasta löytyy hoitoja jokaiseen makuun, hierontoja, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja, virkistäviä kylpyjä sekä suolahuonehoitoa. Viikonloppuisin iltaa jatketaan mukavasti tanssin, musiikin, karaoken ja erilaisten teema-iltojen merkeissä www.lohjaspa.fi


Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumista: 
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
sähköposti: toimisto(at)sallap.fi
p. 040 512 2304/Ella
Löydät meidät myös Facebookista! 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.