KIMPPAKARAOKE

KIMPPAKARAOKEN LOPPUKILPAILU

Kilpailu järjestetään 25.-26.3.2022 Kärkikaraoken yhteydessä Kylpylähotelli Rauhalahdella Kuopiossa!


AJANKOHTAISTA

AIKATAULU LA 4.12.

  • klo 14-16 äänenavaus + yleisökaraoke (yleisökaraokea myös kilpailun tauoilla ja finaalin jälkeen loppuilta)
  • klo 16 semifinaalin 1. kierros
  • klo 18.00 Ruokailutauko
  • Klo 19 semifinaalin 2. kierros
  • Klo 21.00 finaali
  • Klo 22.30 voittajien julkaisu
  • klo 23.00-01 Karaokea ja tanssia kaikille

Tuomaristossa mukana kaikkien tuntema kansantaiteilija, sanoittaja ja tuottaja Ilkka Vainio!

Hän on tehnyt yli tuhat laulua suomalaisille huippuartisteille ja tuottanut tuhansia lauluja mm. Kari Tapiolle, Paula Koivuniemelle, Nylon Beatille, Eija Kantolalle, Eino Grönille ja monelle muulle. Ilkka Vainio toimii tuomarina Kimppakaraokessa ja tekee voittajalle uuden laulun, mikä jää elämään!

Tapahtuman kuvaus:

Enää ei tarvitse laulaa yksin! Kimppakaraoke on riemastuttava kokemus, jotain mitä voi kokea yhdessä hyvän porukan kanssa. Kilpailun alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat kilpailemaan loppukilpailuun Kimppakaraoken mestaruudesta. Kilpailun nimen mukaisesti lavalle kootaan 2-5 hengen kimppa.

Esitykset voivat koostua perinteisen karaoken lisäksi myös vapaamuotoisesta show-esityksestä, vain esiintyjien mielikuvitus on rajana! Kimpassa tulee olla vähintään yksi alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja. 

Kokoa siis kimppa ystävistäsi, tuttavistasi tai vaikkapa työkavereistasi ja lähde laulamaan karaokea hyvässä seurassa!

Kimppakaraoken voittajille on luvassa levytys studiossa, sekä yhteistyökumppaneiden palkintoja!

Hiljattain uudistuneessa elämyskylpylässä tarjotaan ainutlaatuisia kylpyläkokemuksia, mukavaa majoitusta niin ryhmille, perheille, pariskunnille kuin  yksinkin lomaileville. Ravintola Kanervassa on päivittäin tarjolla runsaasti herkkuja noutopöydistä ja ála carte ravintola Panorama tarjoaa ihania makuelämyksiä vaihtuvilla menuilla. Liikunnasta ja ulkoilusta nauttiville hotellia ympäröivä luonto ja lähialueen mukavat retkikohteet tuovat lomalle lisää sisältöä. Hoitolan hemmotteluhoitovalikoimasta löytyy hoitoja jokaiseen makuun, hierontoja, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja, virkistäviä kylpyjä sekä suolahuonehoitoa. Viikonloppuisin iltaa jatketaan mukavasti tanssin, musiikin, karaoken ja erilaisten teema-iltojen merkeissä www.lohjaspa.fi


Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumista: 
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
sähköposti: toimisto(at)sallap.fi
p. 040 512 2304/Ella
Löydät meidät myös Facebookista! 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.