KIMPPAKARAOKE

KIMPPAKARAOKEN LOPPUKILPAILU
LOHJA SPA & RESORTISSA – 15.-16.5.2020

Enää ei tarvitse laulaa yksin! Kimppakaraoke on riemastuttava kokemus, jotain mitä voi kokea yhdessä hyvän porukan kanssa. Kilpailun alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat kilpailemaan loppukilpailuun Kimppakaraoken mestaruudesta. Kilpailun nimen mukaisesti lavalle kootaan 2-5 hengen kimppa.

Esitykset voivat koostua perinteisen karaoken lisäksi myös vapaamuotoisesta show-esityksestä, vain esiintyjien mielikuvitus on rajana! Kimpassa tulee olla vähintään yksi alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja. 

Kokoa siis kimppa ystävistäsi, tuttavistasi tai vaikkapa työkavereistasi ja lähde laulamaan karaokea hyvässä seurassa!

Vuoden 2019 Kimppakaraoken loppukilpailu järjestetään Lohja Spa & Resortissa Lohjalla, 15.-16.5.2020! Lohja Spa & Resort on suosittu hyvän olon keidas Etelä-Suomessa, Karjalohjalla. Upeat lehtomaisemat ja ympäristö sekä monipuoliset palvelut Lohjanjärven rannalla houkuttelevat mm. kylpylävieraita, lomailijoita, juhlijoita, ruokailijoita, kokoustajia sekä tyhy- ja virkistyspäivän viettäjiä.

Hiljattain uudistuneessa elämyskylpylässä tarjotaan ainutlaatuisia kylpyläkokemuksia, mukavaa majoitusta niin ryhmille, perheille, pariskunnille kuin  yksinkin lomaileville. Ravintola Kanervassa on päivittäin tarjolla runsaasti herkkuja noutopöydistä ja ála carte ravintola Panorama tarjoaa ihania makuelämyksiä vaihtuvilla menuilla. Liikunnasta ja ulkoilusta nauttiville hotellia ympäröivä luonto ja lähialueen mukavat retkikohteet tuovat lomalle lisää sisältöä. Hoitolan hemmotteluhoitovalikoimasta löytyy hoitoja jokaiseen makuun, hierontoja, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja, virkistäviä kylpyjä sekä suolahuonehoitoa. Viikonloppuisin iltaa jatketaan mukavasti tanssin, musiikin, karaoken ja erilaisten teema-iltojen merkeissä www.lohjaspa.fi


KIMPPAKARAOKE 2018

KIMPPAKARAOKE SEMIFINAALI JA FINAALI 2018 järjestettiin tänä vuonna la 8.6.2019 Hotelli Tallukassa (Vääksy, Asikkala).

Asikkala sijaitsee Päijät-Hämeessä upeiden vesistöjen yhtymäkohdassa. Parhaana pienenä kaupunkikeskustana palkittu reilun 5000 asukkaan kuntakeskus Vääksy ilahduttaa matkailijoita upealla maisemallaan, vahvalla historia- ja kulttuuritaustallaan, yhteisöllisyydellään, rikkaalla tapahtumatarjonnallaan sekä omaperäisellä yritystarjonnallaan. Arvokas kulttuurihistoriallinen ympäristö sekä ympäröivä vesistö luovat alueelle ainutlaatuiset kasvot.

Hotelli Tallukassa Päijänteen ja Vesijärven ihanat rannat sekä idyllinen Vääksyn kanavan alue ovat vain kivenheiton päässä. Tallukassa yövyt viihtyisästi. Tilavista huoneista aukeavat kauniit järvimaisemat, joita voi ihastella omalta parvekkeelta tai patiolta. Runsas noutopöytäaamiainen ja hotellin allasosaston sekä saunojen ja kuntosalin käyttö sisältyvät huonehintaan.

Lisätietoa kilpailusta ja lopputapahtumista: 
Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy
sähköposti: toimisto(at)sallap.fi
p. 040 512 2304/Ella
Löydät meidät myös Facebookista! 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.