Karaoken nettisemit 2020!

VOITTAJAT KRUUNATTU!

ūü•áNAISETūü•á

ViihdeSallapin voittajat:
– Partti Tiia, Mikkeli
– Esala Marjo, Siikainen
– Raivio Reeta, Heinola

Yleisön suosikit:
РJärvi Maarit, Pöytyä
– Ekdahl os Vuolas Tuula, Nivala

ūü•áMIEHETūü•á

ViihdeSallapin voittajat:
– Puranen Matti, Kintaus
– Ahtonen Teemu, Joensuu
– Airikka Arto, Rauma

Yleisön suosikit:
– Tuominen Jari, Rauma
РHögman Ville, Tampere

Levytyspalkinnot:
– Raivio Reeta, Heinola
РJärvi Maarit, Pöytyä
РHögman Ville, Tampere
– √Ėstr√∂m Svante, Porvoo

Lämpimät onnittelut voittajille & kiitos kaikille kilpailijoille sekä äänestäjille!


Kyseessä on online-karaokekilpailu, joka skabaillaan 25.5.-15.6.2020. Kilpailusarjoja on kaksi: miehet ja naiset. Kilpailun voittajiksi valitaan 5 miestä ja 5 naista ja yleisö saa äänestää voittajista kaksi miestä ja kaksi naista. Kilpailu käydään ViihdeSallapin Facebook -sivulla.

Kilpailun palkinnot:

 • Semifinaalipaikka Kultakurkku loppukilpailun semifinaalin 2. osaan lauantaille 24.10.2020! Lauantaina kuvataan my√∂s suoraa l√§hetyst√§ ISTV:lle ūüėČ
 • Semifinaalipaikka K√§rkikaraoken loppukilpailun semifinaalin 2. osaan lauantaille (kev√§t/kes√§ 2021)

Kilpailun s√§√§nn√∂t: Laulaa voit haluamallasi tavalla: kotikaraokelaitteilla, Singalla, lives√§estyksell√§ tai vaikka ilman s√§estyst√§ ‚Äď kaikki keinot on sallittu! Videon tulee kuitenkin olla kuvattu kotioloissa ja siin√§ tulee n√§ky√§ my√∂s esitt√§j√§ koko videon ajan. Video saa olla kuvattu my√∂s aikaisemmin kev√§√§n poikkeustilan aikana ja kilpailijat saavat halutessaan k√§ytt√§√§ my√∂s aikaisempia kilpailuvideoita (esim. Karanteenikaraoke -kilpailussa k√§ytettyj√§). Karanteenikaraoken voittajat eiv√§t ole oikeutettuja osallistumaan t√§h√§n kilpailuun. Koska palkintona on semifinaalipaikka Kultakurkkuun, on kilpailun ik√§raja 18 vuotta. Huomioithan, ett√§ t√§m√§ kilpailu ei ole tarkoitettu ammattilaulajille (ammattilaulajan kriteerit t√§yttyy, jos henkil√∂ el√§tt√§√§ itsens√§ esiinty√§v√§n√§ artistina). Osallistumismaksu kilpailuun on 5,00‚ā¨.

Kilpailun yleisöäänestys: Kilpailu käydään kokonaisuudessaan ViihdeSallapin Facebook -sivulla. Yleisöäänestys toteutetaan niin, että jokainen voi tykätä sen kilpailijan esityksestä, kenet haluaa äänestää kilpailun voittoon. Jokainen voi antaa yhdelle kilpailijalle vain yhden äänen, mutta äänestää saa useampaa kilpailijaa. Jokainen reaktio videossa lasketaan kilpailijan eduksi äänestystuloksia laskettaessa. Yleisöäänestyksen kautta valitaan kaksi miestä ja kaksi naista kilpailun voittoon. ViihdeSallapin toimesta valitaan kolme miestä ja kolme naista, eli yhteensä 10 kilpailijaa kruunataan voittajiksi. Videoiden julkaisu alkaa 8.6. klo 12:00.

Kilpailun aikataulu:
– Ilmoittautuminen ja videoiden kuvaus: 25.5.-3.6.2020
– Videoiden l√§hetys ja yleis√∂√§√§nestys: 8.6. klo 12:00 – 15.6. klo 12:00 saakka  (HUOM! Mit√§ aikaisemmin lis√§√§t videon mukaan, sit√§ kauemmin se ehtii olla n√§kyvill√§ ja ker√§t√§ tykk√§yksi√§!)
– Voittajien julkaisu: 15.6.

Kilpailuun osallistuminen:

 1. Maksa osallistumismaksu (5,00‚ā¨) tilille FI37 5166 0220 0015 89 / ViihdeSallap (Osuuspankki, BIC: OKOYFIHH) tai MobilePayn kautta numeroon 040 512 2304 / Ella Ahonen
  1. Laita maksun viestiin oma nimesi sekä nettisemit 2020 (esim. Ella Ahonen nettisemit 2020)
  2. Tallenna kuitti (kuva riittää) ja lähetä se ilmoittautumisen yhteydessä.
 2. Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeen kautta mukaan kilpailuun 25.5.-3.6.
  1. Lomake: Ilmoittaudu t√§√§lt√§
 3. Kuvaa video karaoke-esityksest√§si ja lis√§√§ se ViihdeSallapin Facebookiin ‚ÄúKARAOKEN NETTISEMIT 2020!‚ÄĚ -p√§ivityksen kommenttikentt√§√§n 8.-15.6. v√§lisen√§ aikana
  1. Päivitys julkaistu ma 8.6. klo 12:00, suora linkki: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=3006607726098594&id=873227182770003
  2. Mikäli sinulla ei ole Facebook-tunnusta, voit luoda sen nopeasti tai pyytää ystävääsi julkaisemaan päivityksen puolestasi. Pyydäthän tällöin merkitsemään sinut kommenttiin, jotta tiedämme kilpailijan joka on kyseessä.

Ps. kilpailuun kannattaa osallistua vaikka semifinaalipaikka jo olisikin taskussa, sillä tämän kilpailun kautta on mahdollisuus päästä suoraan lauantaille skabailemaan!

Sit menn√§√§n! ūüėÄ

Lisätiedot:
toimisto@sallap.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.