Karaoken nettisemit vol 2!

VOITTAJAT KRUUNATTU!

NAISET

ViihdeSallapin valitsemat voittajat:
– Viiliäinen-Tyni Katja, Härmä
– Kivimäki Birgi, Mustasaari
– Hautakangas Jaana, Alajärvi

Yleisöäänestyksen voittajat:
– Laaksonen Petra, Seinäjoki
– Malinen Heli, Outokumpu

MIEHET

ViihdeSallapin valitsemat voittajat:
– Tuomi Olli-Pekka, Tampere
– Törmälä Mikko, Kokemäki
– Auvinen Karo, Kouvola

Yleisöäänestyksen voittajat:
– Laakso Kalle, Rauma
– Soininen Riku, Nokia

Levytyspalkinnot:
– Törmälä Mikko, Kokemäki
– Soininen Riku, Nokia
– Kivimäki Birgi, Mustasaari
– Hautakangas Jaana, Alajärvi

Lämpimät onnittelut voittajille & kiitos kaikille kilpailijoille sekä äänestäjille!


Kyseessä on online-karaokekilpailun toinen osa, joka skabaillaan 24.6.-13.7.2020. Kilpailusarjoja on kaksi: miehet ja naiset. Kilpailun voittajiksi valitaan 5 miestä ja 5 naista ja yleisö saa äänestää voittajista kaksi miestä ja kaksi naista. Kilpailu käydään ViihdeSallapin Facebook -sivulla.

Kilpailun palkinnot:

 • Semifinaalipaikka Kultakurkku loppukilpailun semifinaalin 2. osaan lauantaille 24.10.2020! Lauantaina kuvataan myös suoraa lähetystä ISTV:lle 😉
 • Semifinaalipaikka Kärkikaraoken loppukilpailun semifinaalin 2. osaan lauantaille (kevät/kesä 2021)

Kilpailun säännöt: Laulaa voit haluamallasi tavalla: kotikaraokelaitteilla, Singalla, livesäestyksellä tai vaikka ilman säestystä – kaikki keinot on sallittu! Videon tulee kuitenkin olla kuvattu kotioloissa ja siinä tulee näkyä myös esittäjä koko videon ajan. Video saa olla kuvattu myös aikaisemmin kevään poikkeustilan aikana ja kilpailijat saavat halutessaan käyttää myös aikaisempia kilpailuvideoita (esim. Karanteenikaraoke -kilpailussa käytettyjä). Karanteenikaraoken voittajat eivät ole oikeutettuja osallistumaan tähän kilpailuun. Koska palkintona on semifinaalipaikka Kultakurkkuun, on kilpailun ikäraja 18 vuotta. Huomioithan, että tämä kilpailu ei ole tarkoitettu ammattilaulajille (ammattilaulajan kriteerit täyttyy, jos henkilö elättää itsensä esiintyävänä artistina). Osallistumismaksu kilpailuun on 5,00€.

Kilpailun yleisöäänestys: Kilpailu käydään kokonaisuudessaan ViihdeSallapin Facebook -sivulla. Yleisöäänestys toteutetaan niin, että jokainen voi tykätä sen kilpailijan esityksestä, kenet haluaa äänestää kilpailun voittoon. Jokainen voi antaa yhdelle kilpailijalle vain yhden äänen, mutta äänestää saa useampaa kilpailijaa. Jokainen reaktio videossa lasketaan kilpailijan eduksi äänestystuloksia laskettaessa. Yleisöäänestyksen kautta valitaan kaksi miestä ja kaksi naista kilpailun voittoon. ViihdeSallapin toimesta valitaan kolme miestä ja kolme naista, eli yhteensä 10 kilpailijaa kruunataan voittajiksi. Videoiden julkaisu alkaa 2.7. klo 12:00.

Kilpailun aikataulu:
– Ilmoittautuminen ja videoiden kuvaus: 24.6.-1.7.2020
– Videoiden lähetys ja yleisöäänestys: 2.7. klo 12:00 – 13.7. klo 12:00 saakka  (HUOM! Mitä aikaisemmin lisäät videon mukaan, sitä kauemmin se ehtii olla näkyvillä ja kerätä tykkäyksiä!)
– Voittajien julkaisu: 13.7.

Kilpailuun osallistuminen (ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT):

 1. Maksa osallistumismaksu (5,00€) tilille FI37 5166 0220 0015 89 / ViihdeSallap (Osuuspankki, BIC: OKOYFIHH) tai MobilePayn kautta numeroon 040 512 2304 / Ella Ahonen
  1. Laita maksun viestiin oma nimesi sekä nettisemit vol 2 (esim. Ella Ahonen nettisemit vol 2)
  2. Tallenna kuitti (kuva riittää) ja lähetä se ilmoittautumisen yhteydessä.
 2. Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeen kautta mukaan kilpailuun 24.6.-1.7.
  1. Lomake: Ilmoittaudu täältä
 3. Kuvaa video karaoke-esityksestäsi ja lisää se ViihdeSallapin Facebookiin “KARAOKEN NETTISEMIT vol 2!” -päivityksen kommenttikenttään 2.-13.7. välisenä aikana
  1. Suora linkki päivitykseen: https://www.facebook.com/viihdesallap/posts/3061309443961755
  2. Mikäli sinulla ei ole Facebook-tunnusta, voit luoda sen nopeasti tai pyytää ystävääsi julkaisemaan päivityksen puolestasi. Pyydäthän tällöin merkitsemään sinut kommenttiin, jotta tiedämme kilpailijan joka on kyseessä.

Ps. kilpailuun kannattaa osallistua vaikka semifinaalipaikka jo olisikin taskussa, sillä tämän kilpailun kautta on mahdollisuus päästä suoraan lauantaille skabailemaan!

Sit mennään! 😀

Lisätiedot:
toimisto@sallap.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.