Uudenlainen parturi-kampaamo

Studio AK on monipuolinen hyvinvointikeskus, joka on painottunut erityisesti hiusalalle. Meiltä saat monipuolisia palveluita hiustesi, kauneutesi ja hyvinvointisi parhaaksi. Meille on myös tärkeää monipuolisuus, laatu sekä ammattitaito.

Jokaisesta kolmesta toimipisteestämme, eli Jyväskylän Kauppakadulta, Kuokkalasta sekä Muuramesta, löydät parturi-kampaamopalvelut, mutta esimerkiksi Kuokkalan liikkeessä on lisäksi saatavilla hierojan ja ripsiteknikon palveluita. Kauppakadulla voit hemmotella itseäsi niin hierojan, kynsi- ja ripsiteknikon kuin kosmetologinkin palveluiden parissa. Lisäksi saat meiltä täyteaine- ja jalkojenhoitajan palveluita. Meiltä löydät myös kattavan kampaamokaupan, jossa on hyvin edustettuna useita eri tuotesarjoja! Kauppakadun liike on ainut laatuaan, sillä siellä on myös anniskeluoikeudet ensimmäisenä liikkeenä Keski-Suomessa hotelli-, ravintola- ja matkailualan ulkopuolelta.

Yksityisten henkilöiden lisäksi myös yritykset voivat varata meiltä Kauppakadulta esimerkiksi ryhmäpaketin, joka voi sisältää hemmottelua palveluidemme parissa sekä toiveiden mukaan tarjoiltavia, kuten pientä naposteltavaa tai kuohuvaa.

Teemme yhteistyötä myös esiintyjien ja bändien kanssa, kuten jyväskyläläinen Mouhous. Heidän karismansa lisäksi myös heidän ulkonäöllään esiintyessä on merkitystä. Huoliteltu ja persoonallinen ulkonäkö saa katseen kiinnittymään, mutta myös lisää itseluottamusta, mikä näkyy varmasti lavallakin itse laulusuorituksessa!

Studio AK on mukana Kultakurkku karaoken lopputapahtumassa ja löydät heidän pisteensä Himos Areenalta. Tutustu palveluihin etukäteen täältä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *