Kultakurkku 2020: usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset Kultakurkusta – olemme koonneet tänne vastauksia. Mikäli et löydä vastausta, lähetä viesti: toimisto(at)sallap.fi. Listaa päivitetään sitä mukaan kun kysymyksiä tulee lisää.

Kultakurkku 2020 skabaillaan 23.-24.10. Himos Areenalla Jämsässä – vihdoin pääsemme yhdessä kilpailemaan livenä!

Usein kysytyt kysymykset

 1. Kuinka aikarajoitukset vaikuttavat tapahtuman toteuttamiseen?
  1. Päivitämme aikataulun viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti. Tästä syystä aikataulu hieman tiukentuu, ja voi muuttua nopeallakin aikataululla. Seuraathan siis tarkoin verkkosivuillamme olevaa infoa ohjelmasta ja aikataulusta: https://viihdesallap.fi/kilpailutapahtumat/kultakurkku-karaoke/ 
 2. Desinfioidaanko Kultakurkussa mikit jokaisen laulajan jälkeen?
  1. Kyllä, huolehdimme mikkien desinfioinnin jokaisen laulajan jälkeen.
 3. Kuinka kilpailussa otetaan huomioon hallituksen ohjeistukset tapahtumien järjestäjille?
  1. Huolehdimme omalta osaltamme turvaväleistä esimerkiksi palkintojenjaossa, jolloin suuria määriä ihmisiä ei tänä vuonna tule kerralla lavalle. Ohjeistukset turvaväleistä, istumapaikoista ja käsienpesusta kuuluvat muutoin Himokselle ja ohjeistukset löytyvät paikan päältä. Tietenkin myös jokaisella kisailijalla on oma vastuu noudattaa viranomaisten sen hetken ohjeistuksia esimerkiksi turvavälien pitämisessä sekä henkilökohtaisen hygienian huolehtimisessa. Yhteistyöllä eteenpäin!
 4. Uskallanko varata majoituksen Kultakurkkuun, mikäli tapahtuma jouduttaisiin myöhemmin siirtämään?
  1. Kyllä uskallat! Tällä hetkellä mennään kovaa vauhtia kohti Kultakurkkua, mutta mikäli kilpailu jouduttaisiin siirtämään, saa myös majoituksen siirtää toiseen ajankohtaan.
 5. Kuinka ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu tänä vuonna?
  1. Kilpailuun ilmoittaudutaan normaalisti kutsussa olevan lomakkeen kautta. Tänä vuonna ei kuitenkaan ole ilmoittautumista paikan päällä, ettei jonoa synny Himos Areenan aulaan. Täten lomakkeella ilmoittautuminen on sitova ja toivomme ilmoitukset peruuntumisista sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)sallap.fi.
 6. Ilmoittautumista ei ole paikan päällä, kuinka saan tietää oman lauluvuoroni?
  1. Ryhmälistat julkaistaan tänä vuonna poikkeuksellisesti verkkosivuillamme torstai-iltana 22.10. Lisäksi ryhmälistat löytyvät Himos Areenan seiniltä (useasta paikasta), kuten aikaisempinakin vuosina.
 7. Mistä selviää lauantain jatkoon päässeet sekä lauluvuorot?
  1. Perjantain jatkoon päässeet julkaistaan paikan päällä semifinaalin päätyttyä, aikataulun mukaisesti. Jatkoon päässeiden nimet julkaistaan myös ViihdeSallapin verkkosivujen Kultakurkku -sivulla pe-la yön aikana. Lauluvuorot julkaistaan samaan aikaan verkossa ja tutusti ne löytyvät myös Himos Areenan seiniltä lauantai-aamuna.
 8. Mitä kilpailussa on palkintona?
  1. Kilpailun jokaisen sarjan paras mies ja nainen pääsevät levyttämään studioon. Levytykset hoidetaan syksyn aikana Lisäksi luvassa yhteistyökumppaneiden palkintoja!
 9. Miksi tämän vuoden kisaan kutsuttiin myös vuoden 2019 semifinalistit?
  1. Emme ole pystyneet koronaviruksen takia järjestämään tänä vuonna niin kattavasti karsintoja kuin aikaisempina vuosina, ja jouduimme myös siirtämään kaksi tapahtumaa keväälle 2021. Tämän vuoksi tarjoamme myös vuoden 2019 semifinalisteille mahdollisuuden osallistua kilpailuun.
 10. Mistä löydän kilpailun biisilistat ja kuinka biisit valitaan eri kierroksille?
  1. Kilpailun biisilistat löytyvät Kultakurkku -sivulta, täältä (klick!). Linkit biisilistoihin ovat sivun oikeassa sivupalkissa / mobiilissa sivun alalaidassa. Kilpailijat saavat itse vapaasti valita haluamansa kappaleet ja saman biisin voi valita myös eri kierroksille. Tuomarit kuitenkin huomioivat monipuolisuuden esityksissä, eli suosittelemme valitsemaan eri kappaleet eri kierroksille.
 11. Kuinka ilmoitan sävellajin korkeuden?
  1. Sävellajia ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon, vaan sen voi ja se kannattaakin kertoa karaokevetäjälle ennen omaa kilpailuvuoroa (lavalla). Näin varmistetaan, että sävellaji on varmasti oikea.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 ajatuksia aiheesta “Kultakurkku 2020: usein kysytyt kysymykset”