Arvioivatko tuomarit ainoastaan laulusuoritusta?

Koska esiintyminen on aina elämys kaikille aisteille, me tuomareina kiinnitämme ilman muuta huomiota myös kokonaisuuteen. Miten kisaaja esiintyy, ottaa yleisönsä, tulkitsee tekstiä. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että laulu on se tärkein arviointikriteeri, laulukisassahan kuitenkin ollaan! Mutta miettimällä oman esityksesi muitakin puolia, voit erottua joukosta ja jäädä tuomareiden mieleen satojen laulajien joukosta.

Olemme koulutettuja musiikin alan ammattilaisia ja teemme aktiivisesti keikkaa Kruuvaus-nimisellä kokoonpanolla. Keikkailemme niin yksityis- ja yritysjuhlissa, baareissa, yökerhoissa ja tanssilavoilla mutta myös palvelutaloissa ja lisäksi teemme lastenteatteria ja -musiikkia. Teemme myös äänenkäytön koulutuksia, johon myös kaikilla Kultakurkun osallistujilla on mahdollisuus päästä mukaan.

Ääniklinikassa saat vinkkejä hyvään äänenkäyttöön, äänenhuoltoon ja esiintymiseen. Ääniklinikassa pääset hyödyntämään musiikkipedagogin  ja fysioterapeutin osaamista ja ammattitaitoa. Ääniklinikkaa on tarjolla Himoksella pe 11.10. klo 17 alkaen ja paikkoja vain rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa jos mielit päästä mukaan! Lauantaina löydät meidät tuomaripöydän äärestä. 

-Kruuvaus-yhteen Emmi (Fysioterapeutti AMK, muusikko AO) ja Tiina (Musiikkipedagogi AMK)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *