Hyvinvointia ja kirkkautta ääneen eteerisistä öljyistä

Mitä eteeriset öljyt ovat?

Eteeriset öljyt eivät ole mikään tämän ajan muoti-ilmiö vaan tuhansien vuosien ajan olleet käytössä useampien kansakuntien parissa niin kiinalaisessa lääketieteessä kuin raamatun aikojen lähi-idässä. Eteeriä öljyjä saadaan kylmäpuristamalla ja vesihöyrytislaamalla kasvien osista. Young Livingin eteeriset öljyt ovat luonnonmukaisia, eikä niihin ole lisätty ollenkaan synteettisiä ainesosia. Young Livingin öljyt valmistetaan Seed to Seal -ohjelman mukaan eli öljymme  ovat ovat eettisesti hankittuja, tieteellisesti tutkittuja ja laatutarkastettuja.

”Young Living ei koskaan tietoisesti käytä epäeettisiä tuotantomenetelmiä tai heikennä tuotteitaan synteettisillä lisäaineilla, epäpuhtauksilla tai halvoilla täyteaineilla. Tieteellinen henkilökuntamme kehittää uusia tuotteita ja auttaa tuotteidemme laadunvarmistuksessa. Laatu saa alkunsa maatilalla ja todistetaan laboratorioissamme. Korkeat laatuvaatimukset auttavat meitä tunnistamaan puhtaimmat, aidoimmat ja tehokkaimmat ainesosat. Laadunvalvontatiimimme mittaa eteeristen öljyjen tarkan koostumuksen ja ominaisuudet erilaisilla fyysisillä, kemiallisilla ja mikrobiologisilla testeillä. Jokainen testi toistetaan lukuisia kertoja laadunvarmistusprosessin aikana. Testaus alkaa maatiloilla ja jatkuu kaikissa vaiheissa, kunnes tuote lähetetään asiakkaille.” (Young Living Seed to Seal)

Kuinka niitä käytetään?

Aromaterapeuttisesti: Eteeristen öljyjen tuoksu vaikuttaa keskushermostoomme yksinkertaisesti haistamalla. Niitä voidan tuoksutella suoraa pullosta tai diffuuserin kautta.

Ulkoisesti: Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää iholle suoraan, tällöin on suositeltavan käyttettävän laimennusöljyjä, sillä eteeriset öljyt ovat voimakkaita.

Sisäisesti: Koska eteeriset öljymme ovat täysin puhtaita voidaan niitä nauttia myös sisäisesti esimerkiksi lisäämällä juomaveden joukkoon. Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää myös osana ruuanlaittoa.

Kirkkautta ääneen

Olemme mukana Kultakurkku-karaoken lopputapahtumassa lauantaina kertomassa sinulle lisää tuotteista kuinka voit saada lisää kirkkautta ja voimaa ääneesi. Pisteellämme pääset myös rentoututtaviin hoitoihin.

Tule kuulemaan kuinka basilika, eukalyptys ja myrtti voivat saada äänesi auki sekä ihastu sitruunaan ja piparminttuun. Kerromme mielellämme kuinka eteerisillä öljyillä voit tukea hyvinvointiasi luonnonmukaisesti.

Katso Young Living palvelutarjonta Himos Areenalla täältä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *