Oudonkaunis ja omintakeinen kukkakauppa

Jämsän Kukkaverstas on jälleen mukana yhteistyössä Kultakurkku karaoken loppukilpailussa! Kukkaverstas on se, joka saa kilpailulavan loistamaan kauneutta ja ilostuttaa voittajia kauniilla leikkokimpuilla. Kukilla on suuri merkitys tapahtuman visuaalisessa suunnittelussa ja olemme erittäin iloisia, että yhteistyötä tehdään juuri Kukkaverstaan kanssa!

Kukkaverstaalla värikkäät, tuoreet kukat muuttuvat persoonallisiksi kimpuiksi, tilakoristeiksi tai vaikka koruiksi. Verstaalla luodaan ainutlaatuisia ja hieman omituisiakin floristisia töitä, joissa käytetään runsaasti kukkia, ripaus karheankauniita luonnonmateriaaleja ja reilusti villiä luovuutta. Kuka muka sanoo, ettei kukka-asetelmaa voisi tehdä vaikka palomiehen kypärään tai korkokenkään?

Meillä on tekemisen meininki ja riemukas tunnelma. Kierrätysteema, luonto, aitous ja outous ovat ominta Kukkaverstasta ja siksi meille ajetaan kauempaakin. Haluat sitten ilahduttaa tai lohduttaa läheistä, juhlia häitä, koristaa juhlaa varten tai tarvitset viemistä, poikkea verstaalle.

Mitä lempikukkia sinulla on? Millaisia kukkia toivoisit näkeväsi Himoksen lavalla tänä vuonna? 

Nähdään Himos Areenalla 11.-12.10.2019! 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatus aiheesta “Oudonkaunis ja omintakeinen kukkakauppa”